Bouwpartner De Jonge en BOUWMATERIALEN

Bouwpartner De Jonge levert al van begin af aan veel verschillende soorten bouwmaterialen. Deze lopen uiteen van ruwbouw tot afbouw. Ons assortiment bestaat uit bekende leveranciers zoals Vandersande, Wienerberger en Caprice. Wij leveren isolatie van Isover, Rockwool, Jackodur en Isobouw. Voor het cement hebben we natuurlijk Enci liggen, maar daarnaast is ook ons huismerk ProfPartner niet weg te denken. Verder leveren we binnen- en buitenmuur stenen.
We hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van Hout en Plaatmaterialen. We hebben vele kop en lengte maten van vuren op voorraad liggen, diverse soorten underlayment en allerlei uiteenlopende soorten van Okoume voor binnen. Ook hebben we nog diverse interieur platen.
Van volkernkunstof platen leveren we Kikern, Trespa, Plastica ect. Daarnaast hebben we ook nog betonnetten in diverse diktes liggen, ps kisten en de bijbehorende staven en korven. Kort gezegd: U noemt het en wij leveren het.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.