Hout en plaat

Ons assortiment bestaat diverse soorten hout en plaatmateriaal. Naast merantie, wbp en okoume hebben we ook MDF en populieren platen in verschillende maten en diktes. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om andere maten en diktes op bestelling te leveren. Van de meeste type platen kunnen we ook deurplaten in de diverse afmetingen leveren.
Verder hebben we ook diverse opties in kunststofplaten en andere gevelbekleding zoals Keralit, Eternit, Kikern, en Rockpanel.

Wij hebben tevens de mogelijkheid om platen op maat te zagen, voor vragen hierover kunt u terecht bij onze verkoopmedewerkers.

Kijk op onze webshop voor ons assortiment: https://www.bouwmaterialenzeeland.nl/5-hout-plaatmateriaal

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.