Hout en plaat

Het assortiment is sinds 1993 vele malen groter geworden. Naast merantie, wbp en okoume hebben we nu ook diverse platen voor binnen, zowel blank als gegrond. Van de buitenplaten hebben we onder andere okoume, okoume garant, okoume gegrond en okoume paint. Van deze platen hebben we zowel kleine als grote maten op voorraad liggen en in de meest voorkomende diktes. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om alle andere maten en diktes op bestelling te leveren. Van de meeste type platen kunnen we ook deurplaten in de diverse afmetingen leveren.
Voor binnen hebben we uiteraard MDF platen in zowel blank als gegrond. Daarnaast hebben we ook greenplex en de populieren platen in alle diktes liggen.
Verder hebben we diverse soorten kunststofplaten en andere gevelbekleding zoals Keralit, Eternit, Kikern, Plastica en Trespa.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.

nieuwsbrief

aanbiedingen direct in je mailbox