Over Bouwpartner De Jonge

Bouwpartner de Jonge is een bouwmaterialenhandel welke al 30 jaar bestaat. In 1993 is het bedrijf opgestart door Theo de Jonge, onder de naam Bouw- en Houthandel de Jonge.

In de loop der jaren is het bedrijf dermate gegroeid dat het nu een volwaardige bouwmaterialenhandel is met een zeer breed en diep assortiment op het gebied van hout en plaatmateriaal, bouwmaterialen, Tuinmaterialen, gereedschap, vloer- en wandtegels, keuken en sanitair.

Toen in 2011 toetraden tot de BPG formule kregen we door de kleur en assortiment stelling een landelijke dekking met in zeeland nog een tweetal BPG leden.

In 2012 zijn de laatste activiteiten aan ons assortiment toegevoegd namelijk Keukens en Sanitair.

We werken momenteel met 12 fulltimers en enkele parttimers om het geheel draaiende te houden.

Verder hebben we een eigen transport, en we proberen om alle materialen binnen 3 werkdagen bij onze klanten te hebben voor een zo laag mogelijk kostenplaatje, namelijk we bezorgen vanaf 250 euro gratis door een groot gedeelte van zeeland.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.