Keukens

Keukens en sanitair mag in de moderne bouwmaterialenhandel niet ontbreken, maar om hier een goede invulling aan te geven is niet zo gemakkelijk. Daarom zijn we ook blij dat onze verkoopformule BPG met MIJN THUIS een nieuw concept heeft opgezet op het gebied van Keukens, Sanitair en Tuin.
Om het keuken en het sanitair gedeelte toch enigszins te onderscheiden van de bouwmaterialen hebben we hier een nieuwe naam aan gegeven: STUDIO DE JONGE.
Bij STUDIO DE JONGE vindt u de nieuwste trends op het gebied van keukens en sanitair. Tevens hebben we hieraan een nieuwe website gekoppeld om het geheel compleet te maken: http://www.studiodejonge.nl.
STUDIO DE JONGE wordt geleid door Mark Verhage en Jan de Troije. Beide hebben hun sporen verdiend in deze handel. Mark is al ca. 15 jaar werkzaam in de keukenbranche en Jan is ca. 30 jaar werkzaam in de sanitair wereld. Beide kunnen u helpen om uw droomkeuken of badkamer te verwezenlijken.

 

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.