Verf

In ons assortiment mag natuurlijk niet de verf en verf benodigdheden ontbreken. We voeren diverse merken verf zoals Wijzonol, Tenco en Touwen. Daarnaast hebben we diverse soorten grondverf in de kleuren wit en grijs. Tevens hebben we als vervanger voor loodmenie de loodvrije menie voor de bescherming van houten balken.
Op het gebied van verfbenodigdheden hebben we een compleet assortiment liggen van kwasten, schuurmiddelen, rollers en chemische producten zoals terpentine en thinner.
De plannen zijn om de komende maanden een verfmengmachine in ons assortiment op te nemen. Dit doen we om onze voorraad te beperken zodat we beter kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.