Tuin

Voor een bouwmaterialenhandel zijn wij bijzonder uitgebreid in ons tuinassortiment, zowel in harde bestrating als in tuinhout. We hebben een showterras met hierop ca. 750 m2 diverse bestrating liggen zodat u de materialen ziet liggen zoals ze thuis komen te liggen. Verder hebben we nog 50 tegelborden staan om de presentatie compleet te maken.
Deze productiegroep is, net als keukens en sanitair, erg trendgevoelig. Daarom vernieuwen wij ons terras en tegelborden om de 3 jaar zodat we up to date zijn met alle nieuwe trends en sferen. Natuurlijk vinden er ook wijzigingen plaats als de fabrikant besluit zijn assortiment aan te passen.
Voor de bestrating zijn we aangesloten bij de Garden Stones & Basics (GSB). Dit is een groep ondernemers die samenwerken op het gebied van inkoop, reclame, uitstraling en assortiment om zo een landelijke uitstraling te bewerkstelligen.
Ook zijn we aangesloten bij onze verkooporganisatie BPG met het concept MIJN TUIN. Dit concept moet de komende jaren een trendsetter worden op het gebied van sfeerbeleving zowel in de tuin als in de keuken en de badkamer.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.