Tegels

Tegels mogen natuurlijk niet ontbreken in een bouwmaterialenhandel, en zo ook bij ons niet. We hebben een compleet programma in onze keuken en sanitair showroom. Daarnaast hebben we ook een Cash en Carry afdeling waar een assortiment staat met zeer interessante tegels tegen een scherpe prijs. Dit assortiment wisselt regelmatig, zodat we meegaan met de huidige trends.
Om het assortiment compleet te maken hebben we ook diverse tegelstrips van het merk Schluter. We hebben diverse kleuren zoals wit, crème, zwart, rvs en aluminium op voorraad liggen in diverse diktes.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.