Afbouw

Op het gebied van de afbouw hebben we een compleet programma. We hebben bijna alle maten gipsplaten, gipsproducten van Knauf, brandwerende platen Promatec, Agnes plafondplaten voor een mooi en makkelijk plafond, kunststof plafonds van Heering, Kikern voor gevelbekleding, boeiboorden van Fetim en ook nog binnen- en buitendeuren.
De meeste producten hebben we op voorraad en wat we niet hebben kunnen we snel en makkelijk leveren via ons centraal magazijn te Born, waaruit we drie keer per week leveringen krijgen.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.