Sierbestrating

Bouwpartner De Jonge EN SIERBESTRATING

In 1993 zijn wij begonnen met de verkoop van bouwmaterialen, niet lang hierna, zodra we een eigen vrachtwagen hadden hebben we sierbestrating hier aan toegevoegd.

Sierbestrating kun je enkel goed verkopen als je je hier ook volledig op richt, dus niet als bijzaak ziet, zoals bij veel bouwmaterialenhandelaren het geval was.

Je moet een uitgebreid showplein hebben wat goed onderhouden is, tevens moet dit up to date zijn. We hebben momenteel een showplein van ca. 750 m2 met hierop een ca. 500 soorten sierbestrating gepresenteerd in vakken van 1m2 tot meer zodat je bestrating echt kunt zien liggen zoals het thuis bij de klant eruit komt te zien. Verder hebben we dit terras uitgebreid met meer van 25 tegelborden waarop de diverse maten en kleuren te zien zijn.

Een vereiste van een showplein is, natuurlijk moet het er netjes uitzien, maar vooral moet het aktueel zijn, met de nieuwste trends en uitlopende producten moeten verwijderd zijn, dit houd in dat dit showplein jaarlijks grondig moet worden aangepakt.

Als je sierbestrating verkoopt moet je tevens zorgen voor een goede transport mogelijkheid om alles zo goed mogelijk bij de klant af te kunnen leveren, als je alles vanaf de fabrikant moet doen is dit niet te realiseren ivm. de dure transportkosten welke de leveranciers nodig hebben.
Sinds vele jaren zijn we lid van de GSB groep ( Garden Stones and Basics ), deze groep heeft zich gespecialiseerd in sierbestrating om dit gezamelijk zo goed mogelijk in te kopen, maar ook om gezamelijk een zo goed mogelijke uitstraling, presentatie, informatie etc. aan te kunnen bieden naar de klanten.

Bekijk de folder van GSB groep

Wij leveren bestrating van aanverwante tuinartikelen van diverse leveranciers zoals: Marlux, Kijlstra, MBI, Excluton, Woodvision-hillhout, carpenter, universo en nog enige andere.

Een trend welke zich de laatste tijd sterk ontwikkeld is de vervanging van natuursteen voor keramisch tuinmaterialen, voordeel van keramisch is dat het erg hard is en niet verkleurd, zo komen er elk jaar nieuwe trends die de oude mateirlaen verdrijven.

Verder verkopen we veel getrommelde bestrating en kleurvaste bestrating. Op het gebied van hout is momenteel Douglas de trend die sterk in opkomst is.

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.