Workshop “kleur in uw interieur

6 november 2015

Uitnodiging workshop “kleur in uw interieur”

Wij heten u van harte welkom op onze workshop “kleur in uw Interieur” op donderdag 19 november 19.30 uur – 21.30 uur,
In samenwerking met “In-perspectief” (Ginny Rentmeester interieurarchitect) organiseren wij een gratis workshop; kleur in uw interieur. Deelnemende leveranciers zijn;
TotaalWonen uit ‘s Heerenhoek, Studio de Jonge en Stucadoorsbedrijf van der Korput

De workshop wordt gegeven door interieurarchitect Ginny Rentmeester “in-perspectief”;
Ginny Rentmeester is in 1998 afgestudeerd aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam. In haar werk als interieurarchitect is het creatief denken, het luisteren naar mensen en het vertalen van hun behoeften in te realiseren projecten erg belangrijk. Naast deze concrete ontwikkeling heeft zij altijd de behoefte gehad om zich kunstzinnig uit te kunnen drukken. In de zoektocht naar haar eigen stijl en behoeften heeft zij diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Vanaf 2003 geeft zij teken- en schilderles in haar atelier op het bedrijventerrein Eindewege.
In twee uur tijd zal Ginny u wegwijs maken in het kleurenspectrum, zij geeft u een verfrissende kijk op het gebruik van verschillende kleuren in uw interieur (woonkamer, keuken en badkamer)
Wij ontvangen u graag in onze showroom, Nijverheidsstraat 35 te ’s Heer Arendskerke (industriegebied Eindewege).

U kunt zich aanmelden op onze site voor 18 november.workshop

« Terug naar overzicht

ons assortiment

Het assortiment van de Bouwpartner vestigingen bestaat uit verschillende hoofdgroepen: ruwe bouwstoffen, hout & plaatmateriaal, tegels, sanitair, keukens, tuin en shopproducten zoals gereedschappen, ijzerwaren, installatiematerialen, chemische bouwstoffen, kleding, schoeisel, PBM en toebehoren. Naast de bekende A-merken in de verschillende productgroepen heeft Bouwpartner ook veel eigen merk producten, een professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Klik op de productgroep voor meer informatie.